29 Temmuz 2010 Perşembe

bebek bezi

kendisi ile alıp veremediğim hiç birşey yok. sadece seneler önce Roma-Galatasaray maçında yaptıkları asla aklımdan çıkmaz. şu fotoğrafı gördüğümde çok güldüm. Roma'nın sevgilisi Totti bebek bezi kullanıyor sanki. ah o mayo! babalarımızın giydiği, erkek arkadaştan ayrılma sebebi olabilecek don kesiminde olan o mayo! hele lazerle tüyleri alınmış "ters ışık" sayesinde selülitli gibi duran o bacaklar! bunca yıl uzun şort ve çorapla örtülmeleri iyiymiş meğer!

F1



bu fotoğrafın altına birşey yazmaya gerek yok öyle değil mi? ama aklımı kurcalayan şeyler yok değil. örneğin Massa'nın menejer'inin eski takım patronunun oğlu olması onu bir tık önde tutar sanıyordum ama demek "eski" gerçekten eski demekmiş.

vogue

kendisi gelmeden karısı geldi. Vogue'un yabancı model kapaklı son sayısı olduğunu umduğumuz bu sayıda bizim sevgili poshumuz sevgili kocası ile olan ilişkilerinden tutun yeni kariyeri moda tasarımcılığı! da dahil olmak üzere pek çok konudan bahsetmiş. samimiyeti! için çok teşekkür ederiz.

D&G

taze transfer Guti'nin üzerinde de görünce anladım ki, bu senenin futbolcu modası bu. Guti'nin bu Monica Bellucci fotoğraf baskılı t-shirt'ü ile fotoğrafını bulamadım ama işte size NY sokaklarından Shaun Wright-Phillips ve Wayne Bridge (kardeşlerin) fotoğrafı. isteyen buradan sipariş verebilir.