3 Kasım 2009 Salı

i adore her


son günlerde aldatmalar boşanmalarla ilgili yeterince yazılıp çiziliyor. bu fotoğrafı yayınlama sebebim bu değil. kızla david beckham arasında bir ilişki falan yok. sadece los angeles lakers maçında yanyana koltuklara denk gelmiş iki insan onlar. asıl konu hiç ucuz olmadığını bildiğimiz o koltuklara üzerinde yırtık jean (ve resimde görmediğimiz converse ayakkabılarıyla) giden bu güzeller güzeli, takdir edilmek ve ön sırada oturmak için zevksiz cavalli kıyafetlere ve bütün gün süslenmeye gerek olmadığının kanıtı.

6 yorum:

  1. Plastik görünümlü Victoria'dan daha çok yakışmış DB'nin yanına kesinlikle..

    YanıtlaSil
  2. Kısa bir yorum olacak ama: "Budur"

    YanıtlaSil
  3. Semra'nın Victoria tasviri müthiş! :)
    Ayrıca kız cidden çok hoş... Ve üzerindekilerin kendisinde eğreti durmaması, normal hayatında da gerçekten böyle salaş bir tarzı benimsemiş olabilmesinden ileri geliyor heralde. Aerosmith kliplerinden fırlamış gibi duruyor adeta. ( Kendi cümlemle kendimi daha çok meraka sevkettim; Kim ki bu kız?! )

    YanıtlaSil
  4. bir romantik komedi sahnesinden alınmış gibi..

    YanıtlaSil
  5. Saha kenarı koltukların fiyatını düşününce, o kot pantolonun, montun markalarını merak etmemek mümkün mü? Marka deyince aklımıza bu tip kıyafetlerin gelmemesi ilginç. Halbuki trendi çok az takip edenler dahi, resimdeki bayanın giyim tarzının güncel modayla yakından ilgili olduğu görülecektir. Biraz idealist, romantik ve acele bir yorum olmuş sanırım. Tabii bu noktada ABD'deki toplumsal yapı ile Türkiye'nin ki birbirine karıştırılmamalı. Ben izlediğim hiçbir NBA maçında haute couture giymiş bir izleyiciye rastlamadım. Yani resim normali yansıtmış; ABD'nin normalini! Biz de geçer söz "ye kürküm yedir" :)

    YanıtlaSil
  6. bu kız kesinlikle charlotte pomeline casiraghi; iddia ediyorum...kendisi monaco prensesidir aynı zamanda..

    YanıtlaSil

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.